WALKING A SLIPPERS

NEW YORK HERE I COME

Ikke-navngivet-1

Denne søndag er gået med at lave afleveringer samt pakke kufferten, inden jeg i morgen rejser til New York med mine forældre. Jeg glæder mig ufattelig meget til at komme til New York igen og opleve byen. Ugen kommer til at byde på et besøg på Woodbury outlet, et par obligatoriske turistattraktioner, museum-, restaurantbesøg, musicals og ikke mindst shopping! Jeg har desværre ikke haft tid til at planlægge indlæg til jer, men jeg vil muligvis blogge lidt derovre fra, såfremt tiden er til det. Rigtig god påskeferie til alle!

6 kommentarer

 • Elsker også New York, der er så meget at se og opleve, at det er svært at nå det hele. Rigtig god tur! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  God tur! Jeg glæder mig til at læse om turen på bloggen, skal selv
  Besøge New York for først gang i juni måned, så kunne godt brugt lidt inspiration ;-) ved du hvordan priserne er i Woodbury outlet? Har nemlig planer om at skulle er smut der forbi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg takker! Mht. priserne så afhænger det meget af, hvilke butikker du besøger :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor lækkert!
  Jeg vil også gerne til New York en dag <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALKING A SLIPPERS