THE DAY BEFORE SATURDAY

THIS YEAR’S TRAVELING

1

Dette år byder på mange (forhåbentlig) fantastiske oplevelser og rejser for mit vedkommende, som collagen ovenfor illustrerer. Måske du, ud fra nogle af billederne, kan gætte, hvilke steder jeg skal besøge i løbet af året? Om kun ti dage rejser jeg til New York, hvilket jeg glæder mig ufattelig meget til! Rejsen blev bestilt lidt spontant for nylig, hvilket også er årsagen til, at jeg har været nødt til at sælge ud af min garderobe, så jeg kan udleve mit shopaholic-gen i New York. Anyways – det bliver rigtig rart at komme lidt væk fra hverdagen. Herudover skal jeg til Berlin i juni måned. Jeg har aldrig været i Berlin før, men har jeg hørt, at byen skulle være rigtig smuk samt have fede shoppefaciliteter, så jeg ser meget frem til at skulle derned. Sommer- og efterårsferien skal jeg tilbringe i Tyrkiet i selskab med mine forældre, hvilket altid er afslappende og hyggeligt. Som noget nyt og anderledes har mine forældre bestilt flybilletter til Nordsverige, hvor vi skal besøge familie og tilbringe julen, hvilket jeg også glæder mig rigtig meget til. Skal du på nogle spændende rejser i år – hvis ja, hvor går de hen?

6 kommentarer

 • Julie M. Kirkeby

  Jeg smutter en måned til USA til sommer. Deriblandt NYC og Washington DC. Jeg glæder mig usandsynligt meget til at komme til NYC igen, og opleve DC for første gang. Derudover skal jeg måske en uge til Tyrkiet med nogle veninder igen i år (også til sommer), og så en tur til Irland på studietur .. Hvilket jeg pt er lidt skeptisk for, men jeg håber at det bliver sjovt!

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det lyder skønt – kan sgu godt forstå, at du glæder dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia J

  Ej hvor sjovt! Jeg skal selv til New York her den 28. marts. :) Kan være vi måske støder ind i hinanden!

  Ved du allerede hvilke steder du skal hen i New York, ang. butikker, seværdigheder? Hvis det er, vil jeg da meget gerne høre. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Skønt – må du have en god tur! Det kan jo være :)

   Det ved jeg faktisk ikke endnu..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvem skal du til New York med? .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DAY BEFORE SATURDAY