THINGS YOU MAY NOT KNOW ABOUT ME

TRENDSALES FAVORITES

Ikke-navngivet-1

1. Céline // 2. Céline // 3. Hermés // 4. Céline // 5. Proenza Schouler // 6. Balenciaga // 7. Yves Saint Laurent // 8. Chanel // 9. Balenciaga

Jeg har netop fundet lidt lækre items fra Trendsales frem til jer denne søndag eftermiddag. Særligt er jeg vild med tasken fra Yves Saint Laurent og ville ønske, at den boede hjemme hos mig. Jeg har forresten tilføjet lidt gode ting til både min Tictail og Trendsalesprofil – tag endelig et kig forbi!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS YOU MAY NOT KNOW ABOUT ME