HVISK WISHLIST + NEW IN

UPDATE – BACK TO SCHOOL

Ikke-navngivet-1

Som nogle af jer nok ved, er jeg startet på mit andet år på Handelsskolen, og har derfor haft rigtig meget at se til den seneste uge. Det har været en rigtig stor omvæltning i forhold til at have ferie, hvor jeg virkelig bare har tilladt mig at slappe af. Jeg har lige nu rigtig mange timer på skemaet og flere dage til halv fem, hvilket jeg bestemt kan mærke. Er I startet i skole? Og hvis ja, hvordan har jeres skolestart så været?

8 kommentarer

 • Katrine

  Jeg starter på studie, nu på mandag. Glæder mig helt vildt, men tror også det bliver en hård nyser med lange skoledage, så kan bestemt forstå, hvis du syntes det er lidt hårdt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det lyder rigtig spændende! God skolestart :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige begyndt på mit 3 år på STX. Glæder mig meget til at være færdig :-D
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Jeg er lige startet på mit sidste år af STX, og føler egentlig lidt at jeg stadig er på ferie, ha ha.. Jeg møder kl. 10, 3 ud af 5 dage, og kan som regel gå kl. 13.55 eller senest 15:35. Jeg har endnu ikke fået en eneste aflevering for, og lektierne har ej heller været mange – jeg klager bestemt ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Ha ha, det lyder til, at du har det lidt for godt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Jeg er også lige startet på 2. år på Handelsskolen. Alle mine dage er også til mindst halv fire (så jeg priser mig lykkelig over at kantinen har billig kaffe….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det lyder meget som mit skema lige pt., det er så stramt..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK WISHLIST + NEW IN