OUTFIT INSPIRATION ONCE AGAIN

GOLDEN JEWELRY

Ikke-navngivet-4

Jeg har før delt min begejstring omkring smykkefirmaet, hvisk og deres meget inspirerende univers, men jeg synes nu, at de fortjener endnu et indlæg! Hvisk er helt klart blandt mine favoritbrands, hvad smykker angår. Hos hvisk finder du helt fantastiske smykker i alle afskygninger, som kan kombineres på kryds og tværs og anvendes både til hverdag og ved finere lejligheder. Ovenfor ses smukke Freja Wewer fra en fotosession med hvisk.

Jeg er efterhånden blevet en rigtig guldpige, og det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg er særligt vild med deres forgyldte kollektion, som I ser et lille udpluk af nedenfor. Jeg synes helt klart, at I skulle tage et kig forbi hvisks meget fine webshop. Se i øvrigt mine personlige favoritter fra hvisk lige her.

5

Find direkte link til alle de smukke smykker, I ser på billedet ovenfor lige her.

6 kommentarer

 • Maria

  Åhh hvor er den fine top fra som man lige kan ane? Den ser SÅ smuk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tror umiddelbart, at den er fra Bigitte Hersind – hun har i hvert fald lavet en, der ligner meget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også begyndt at få øjne op for Hvisk. De laver virkelig nogen lækre smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  De er vildt flotte. Hvordans synes du deres forgyldte holder? Jeg tænker på om man kan træne med øreringene fx. eller hvordan :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg har kun gode erfaringer med deres smykker. Jeg går selv i bad med mine øreringe derfra, og det forgyldte holder altså! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION ONCE AGAIN