A GREAT TIP: 20% OFF HVISK.COM

HERMÉS SILK BANDANA

IMG_0565 kopi

Dette rigtig fine silketørklæde i navyblå fra Hermés har længe stået øverst på min ønskeliste, så da jeg fik penge, der var tiltænkt tørklædet til min fødselsdag, måtte jeg forbi Hermés-butikken på Strøget for at finde det helt rigtige. Og jeg må pointere, at servicen nok er den bedste, jeg har oplevet til dato! Jeg er allerede rigtig glad for det og kan mærke, at det bliver en klar favorit henover efteråret og vinteren. Størrelsen på tørklædet er perfekt til både at bruge i håret, om halsen og bundet fast til en taske. Kan I lide det?

4 kommentarer

 • Julie

  Har du et link til lige præcis dette tørklæde??:) Det er så fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Madsen

  Hvilke mål har tørklædet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det ved jeg desværre ikke lige på stående fod :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GREAT TIP: 20% OFF HVISK.COM