END OF HOLIDAY

I’M STILL HERE

Ikke-navngivet-14

Jeg vil blot lige tjekke ind og fortælle, at jeg stadig er her. Beklager, at det ikke er meget, jeg får skrevet herinde lige pt, men jeg prøver virkelig at finde en rytme, hvor der både er plads til studie, blog og fritid. Jeg skal lige vende mig til hverdagen igen efter ti dage med maksimal afslapning i sydens sol. Billederne ovenfor beskriver mit humør lige nu ganske godt. Jeg er hverken høj på overskud eller humør. Specielt efter at være kommet hjem fra ferie, kan jeg virkelig mærke, hvor meget sol og varme har indflydelse på, hvordan jeg har det. Jeg håber, at I kan bære over med mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF HOLIDAY