LAST NIGHT

UNIWATCHES.DK

444

1. Michael Kors 1699kr. // 2. Michael Kors 1699kr. // 3. Michael Kors 1799kr. // 4. Michael Kors 2099kr. // 5. Michael Kors 2199kr. // 6. Marc Jacobs 2099kr.

Jeg har fornylig fået øjnene op for den danske webshop Uniwatches. Hos Uniwatches finder du et utal af designerure med mange former for design og funktioner. Jeg er specielt vild med urene fra Michael Kors, som efter mit hoved er perfekte eksemplarer på smukke dameure. Uniwatches forhandler ydermere mærker som Marc Jacobs, Guess, Gant, Daniel Wellington og Emporio Armani.

På collagen ovenfor ser I mine absolutte favoritter fra webshoppen. Dette er blot et lille udpluk af de mange fine ure, Uniwatches forhandler – se hele deres udvalg af dameure lige her. På Uniwatches kan du med fordel gøre en god handel. De har hele tiden forskellige ure på tilbud – så hvis du står og er på udkig efter et nyt ur, er Uniwatches helt klart værd at tjekke ud. Jeg selv venter spændt på at modtage uret fra Michael Kors med den navy blå urskive, som jeg har forelsket mig helt vildt i. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordre.

4 kommentarer

 • Super lækre ure, er specielt vild med det første!
  Jeg håber det er okay at jeg spørger, men hvilket redigeringsprogram bruger du? Jeg leder nemlig selv efter et, der er nemt at bruge og gør arbejdet. :)

  http://isabellaweber.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det er simpelthen også SÅ fint!
   Jeg bruger Photoshop til alle mine collager :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har du modtaget uret? Hvordan var leveringstiden? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Ja, det har jeg :) Jeg modtog uret indenfor 1-3 dage! Der kommer meget snart et indlæg om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST NIGHT