MICHAEL KORS LEXINGTON NAVY/GOLD

UPDATE + OUTFIT

IMG_0961IMG_0851 (1)

ZARA blazer // ZARA sweater // ASOS bukser // Adidas sneakers // Chanel 2.55 taske // Jane Kønig smykker

Jeg har haft ret travlt med studie siden, jeg startede i 2.g, og må desværre nok indse, at det ikke bliver anderledes så længe, jeg går i skole. Kender I det, når man har utrolig mange ting, man gerne vil, men som man bare ikke har tid til? Sådan har jeg det meget her for tiden. Jeg er begyndt at føle et endnu større pres, og er træt stort set hver dag jeg kommer hjem. På den ene side føler jeg lidt, at jeg spilder min tid, da der er meget andet, jeg hellere vil (bloggen for eksempel), men på den anden side ved jeg, at jeg skal gennemføre dette for at komme videre i uddannelsessystemet. Min indstilling er, at når man starter på noget, skal man fuldføre det, hvilket jeg også selv vil leve op til. Jeg er i øvrigt meget pligtopfyldende og perfektionistisk og yder altid mit bedste – dette gælder mit skolearbejde såvel som mit arbejde her på bloggen. Desværre giver det også nogle ulemper, hvilket jeg i høj grad mærker her for tiden. Inderst inde vil jeg gerne være tilstede her på bloggen og være lige så aktiv som førhen, men dette er umuligt for mig, som det ser ud lige nu. Well, nu ved I, hvordan det forholder sig.

Billederne ovenfor er fra i går, hvor jeg var et smut i hovedstaden. Dagen i dag er gået med afleveringer. På tirsdag tager jeg, sammen med mit designhold, på Vallekilde Højskole, hvor vi skal være i tre døgn. Jeg glæder mig rigtig meget og er spændt på, hvilken udfordring, vi bliver stillet overfor.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MICHAEL KORS LEXINGTON NAVY/GOLD