BLACK FRIDAY DEALS

HELLO DECEMBER

Ikke-navngivet-1

Ganni blondebluse // & Other Stories top // H&M TREND bukser // Ganni støvler // hvisk smykker // Michael Kors ur

Så blev det december og hold nu op, hvor jeg synes, tiden går stærkt! December måned er en af de absolut hyggeligste måneder på året, hvis du spørger mig. Om tre uger sidder jeg i flyveren mod Sverige, hvor min familie og jeg skal tilbringe julen, hvilket jeg ser utrolig meget frem til!

Ovenfor ses desuden lidt billeder med mine to nye items fra Ganni. Den vågne læser har nok lagt mærke til, at mine møbler står anderledes, end de plejer. Min søndag gik nemlig med at flytte rundt på mit værelse, og jeg er egentlig blevet ret godt tilfreds med resultatet – glæd jer til at se det!

10 kommentarer

 • Ditte

  Er fuldstændig forelsket i den blondebluse! Og glæder mig til ag se resultatet af dit værelse – har altid elsket din stil ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Også jeg – den er så fin! Det varmer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor er du bare fin – og blusen ligeså, hvilken størrelse har du? Jeg overvejer den nemlig selv, men er lidt i tvivl:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Hvor du sød, tak! Jeg har blusen i en small – den er ret oversize i det, så vil næsten mene, at du ikke kan ramme forkert :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Så fint værelse!
  Hvor har du købt gitteret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak! Det er købt i et byggemarked, og så har jeg så fået skåret det til og selv malet det sort :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvor du havde købt stål nettet/tavlen ved bordet? Har nemlig ledt efter noget lignende :) og forresten vildt fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Har købt det i et byggemarked, skåret det til og malet det sort :) – Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Utrolig fin blonde bluse! Jeg har længe overvejet at købe den, og nu er jeg 100p sikker på at købe den! Der er jo så utrolig fin :D Glæder mig til, at se resultatet af værelset! Dog bliver jeg lige nød til at spørge – hvor er dit flotte skrivebord fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY DEALS