DREAMING

BALENCIAGA CITY GIANT 21

IMG_7015 kopi

Jeg har lige siden, jeg solgte min Balenciaga City været på udkig efter en ny taske. Jeg havde egentlig først tænkt i andre baner, men da jeg så denne lækre sag, i grå med 21 giant silver hardware, kunne jeg simpelthen ikke holde mig tilbage. Jeg må nok erkende, at jeg ikke kan undvære en City lige foreløbig. Denne gang skulle det dog være en anden farve end sort, så det blev en mørkegrå. Egentlig havde jeg også haft kig på en taske i mørkeblå ruskind fra Proenza Schouler, men det turde jeg alligevel ikke kaste mig ud. Tasken er secondhand og købt på Trendsales, hvor jeg erfarede en rigtig god handel i forhold til betaling, forsendelse og stand. Jeg er kan kun være meget tilfreds og glæde mig over mit nye køb! Er den ikke bare lækker?

8 kommentarer

 • Anso

  Så fed! Det hedder dog ikke Giant 21 når de er så store, så hedder den vidst bare GSH (giant silver hardware) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det mener jeg altså bestemt, at den gør – søg selv på google, det er præcis dén, der kommer frem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow den er smuk! Jeg er helt vild med den mørkegrå farve. Hvor meget kan der være i den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Samme her! Der kan lige være en Macbook 13′ og en bog – og så ellers de mest nødvendige ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har samme vekse! Den er utrolig fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad gav du for tasken på TS?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING