DREAMING

BALENCIAGA CITY GIANT 21

IMG_7015 kopi

Jeg har lige siden, jeg solgte min Balenciaga City været på udkig efter en ny taske. Jeg havde egentlig først tænkt i andre baner, men da jeg så denne lækre sag, i grå med 21 giant silver hardware, kunne jeg simpelthen ikke holde mig tilbage. Jeg må nok erkende, at jeg ikke kan undvære en City lige foreløbig. Denne gang skulle det dog være en anden farve end sort, så det blev en mørkegrå. Egentlig havde jeg også haft kig på en taske i mørkeblå ruskind fra Proenza Schouler, men det turde jeg alligevel ikke kaste mig ud. Tasken er secondhand og købt på Trendsales, hvor jeg erfarede en rigtig god handel i forhold til betaling, forsendelse og stand. Jeg er kan kun være meget tilfreds og glæde mig over mit nye køb! Er den ikke bare lækker?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING