H&M FAVORITES ON SALE

GOLDEN JEWELRY FROM MADS ZIEGLER

smykker

Jeg har før delt min begejstring med jer omkring det forholdsvis nye smykkebrand Mads Ziegler, men det er absolut ikke slut. Fornylig modtog jeg en pakke fra Mads Ziegler med disse utrolig smukke smykker fra henholdsvis deres White og Gold Label kollektion. Jeg er meget betaget af smykkernes rå detaljer og synes, at de er så enormt fine, hvilket gør det svært for mig at udpege min favorit. Jeg er dog specielt glad for de to ringe, som nærmest har siddet på mine fingre siden, jeg modtog dem. Armbåndet er virkelig også fint og tænker især, at jeg vil bruge dette ved finere lejligheder. Halskæden til venstre har i øvrigt den lille fine detalje, at den kan skrues fra hinanden, så du for eksempel kan gemme et mobilnummer til en lækker fyr, du har mødt i byen (spøg til side). For interesse, kan du finde din lokale guldsmed, som forhandler Mads Ziegler lige her. Hvad synes du om smykkerne?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FAVORITES ON SALE