SAVE 350KR. ON ASOS.COM

MORE THAN JUST A BLOGGER

tumblr_nyfaimOk3m1s4bffoo1_500 kopi

Udadtil kan det måske godt virke som om, at alt er én stor leg for os bloggere. Vi får sponsoreret lækre ting og har vores hobby som arbejde. Der er opstillet et fint glansbillede, men det står absolut ikke til mål for virkeligheden. Vi har, som alle andre, perioder i vores liv, hvor vi føler os mere udfordret end godt er. Personligt har jeg udfordringer med alt fra selvværdsproblemer, veninder, skole, krav, stress til negative tanker. Sandheden er, at livet ikke altid er lige let – heller ikke som blogger, hvad enten I tror det eller ej.

I vinterperiodenerne er jeg generelt bare ikke det gladeste menneske på jorden. Måske kender I det fra jer selv? Jeg har det personligt langt bedre, når der er lyst og solen skinner. Herudover har jeg i længere tid skullet deale med nogle problemer, som ikke er blevet løst. Jeg har derfor været nødsaget til “bare” at komme videre – det er dog lettere sagt end gjort. Jeg har dage, hvor jeg føler mig nedtrykt, handlingslammet og energiforladt, hvilket nok bunder i ovennævnte samt, at jeg i den grad er blevet svigtet og udnyttet af nogle, jeg troede var veninder. Selvom jeg har et godt bagland, der lytter og støtter mig i at tænke positivt, kan jeg til tider sidde tilbage med følelsen af at stå alene.

I samfundet ses der en tendens til, at man stiller uendelig høje krav og sætter “uopnåelige” mål samt stræber efter det ypperste. Dette kan i værste fald resultere i stress og depression, hvilket jeg selvfølgelig vil gøre alt for at undgå, selvom det kan være svært. Mit hjerte brænder for blogging, men nogle gange sætter mine udfordringer lidt en stopper for dette, da det kan være svært for mig at levere, når jeg føler mig presset på flere fronter. Jeg må nok også erkende, at jeg tit får sat mig for mange gøremål for dagen, hvilket gør mig yderligere presset. Herudover kan jeg i perioder have svært ved at indfri mine egne (og andres) forventninger både rent skole-, veninde- og blogmæssigt, da der bliver flere og flere opgaver at løse. Specielt på blogfronten er det dejligt, når der er mere at lave, men hvis der er store afleveringer samtidig, kan det desværre også gå hen og blive en stressfaktor for mig. Selvom jeg føler, at kravene udefra er høje, må jeg nok erkende, at størstedelen kommer fra mig selv.

Dette indlæg skal ikke forstås som en klagesang. Jeg vil blot gøre jer opmærksom på, at jeg ikke bare er en blogger, der sidder bag skærmen og skriver, men et menneske ligesom jer andre! Jeg er langt fra fuldendt, men heldigvis har jeg livet foran mig til fortsat at lære og få erfaringer.

6 kommentarer

 • Caroline

  Jeg har selv depression, og har efterhånden haft det i et par år nu. Det er ikke nemt, det er det virkelig ikke. Og især i de kolde måneder, er det slemt. Du er en smuk pige med store talenter, fx blogging, interiør, fashion osv. Husk dig selv på, at det er HELT i orden at holde en pause fra alt, hvis du har behov for det. Jeg håber du får det bedre, nu hvor dagene begynder at blive lidt lysere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Nej, jeg kan godt sætte mig ind i, hvordan du må have det. Tusind tak for din kommentar, den betyder rigtig meget for mig. Håber også, at du mærker bedring!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor jeg forstår dig og føler med dig.
  Jeg er selv blogger, har selv en videregående uddannelse med en stor opgave, har store krav fra samfundet med hvad jeg skal levere trods min kræft og mine ødelagte knogler.
  Så livet er ikke så nemt, som nogen måske forestiller sig det.
  Men gid det var.
  Ønsker dig alt det bedste og lov mig at tage en dag af gangen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Din besked gav mig da godt nok lige gåsehud over hele kroppen. Jeg ønsker dig alt det bedste! Kærligste tanker herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Cecilie
  Hvor er det bare flot skrevet af dig. Stort sådan at fortælle om dine inderste tanker og følelser.
  Husk dit gode bagland, der elsker dig, lige som DU er og stol på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Hej Charlotte, det varmer rigtig meget, at du synes det!

   Det vil jeg prøve at huske på – tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVE 350KR. ON ASOS.COM