YEAR 2015

ONE OF MY CHRISTMAS PRESENTS

IMG_3207 kopi

Ovenfor ses én af mine mange gode julegaver – nemlig denne fine tallerken fra Royal Copenhagen, som lige nu bliver pyntet af mine smykker fra henholdsvis hvisk og Jane Kønig. Jeg går lidt og tænker over, hvordan jeg mon kan opbevare mine smykker på en kreativ og smuk måde – har I nogle gode idéer?

4 kommentarer

 • Astrid

  Nu ved jeg ikke om det som sådan kan kaldes en kreativ måde at opbevare smykker på, men jeg købte i Søstrene Grene den fineste mørkegrønne kvadratiske glaskrukke/æske.. Mine smykker ligger dog ret kompakt deri, så man kan jo evt købe flere og også bruge låget til opbevaring :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Den tror jeg faktisk, at jeg har set – så fin! Dog vil det være lidt irriterende at få smykkerne filtret ind i hinanden.. :) Men tak for idéen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  I Notre Dame har de flotte grønne marmorfade! Både kvadratiske og rektangulære

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YEAR 2015