WILK COPENHAGEN

15 ANSWERS FROM MY MOM

IMG_9100 kopi

Jeg har for nyligt stillet min mor en række spørgsmål om mig, og herunder kan du læse, hvad hun svarede:

Hvis du skulle beskrive mig med 3 objekter, hvad ville det så være? “En iPhone – fordi du bruger meget tid på de sociale medier, et hyggetæppe – fordi du er et hyggemenneske og et fjernsyn – fordi du ELSKER at se film”.

Hvad ville jeg tage med på en øde ø? “En hængekøje, et tæppe, tandpasta og et spejl”.

Hvornår er jeg aller gladest? “Når du ikke føler dig presset og, når du er omgivet af personer, du holder af”.

Nævn en ting folk vil blive overrasket over at vide om mig. “At du faktisk er helt nede på jorden”.

Hvis jeg kunne vågne op i morgen med en ny evne, hvad ville det så være? “Altid at kunne vende hændelser og tanker til noget positivt”.

Hvad ville jeg ønske, hvis jeg havde ét ønske? “At blive mor til nogle sunde og raske børn gerne i en ung alder og forblive sammen med børnenes far”.

Hvilken ugedag er min favorit og hvorfor? “Lørdag, da det er en dag, hvor du kan sove længe og er fuldstændig uden andre forpligtelser”.

Hvad drømte jeg om at blive, da jeg var barn? “Ergoterapeut, ligesom din mor”.

Hvad synes jeg er et absolut turn-off ved en mand? “Hvis han praler og er alt for selvglad”.

Hvilken dag vil jeg elske at opleve igen? “Din konfirmation, som jeg mindes, var din hidtil bedste dag i dit liv”.

Nævn en pinlig ting jeg har gjort. “I første klasse, dvs. du var lige fyldt 7 år, tog du en af mine bh’er med i skole, og i et frikvarter gik du sammen med et par veninder ud på toilettet, og I morede jer kosteligt med at fylde bh’en ud med toiletpapir. Du ville SÅ gerne have bryster. Til næste forældrekonsultation sad så en ung kvindelig lærer samt matematiklæreren, som var nær pensionsalderen og var meget forlegen over at fortælle, hvad du havde gjort”.

Hvor i verden vil jeg allerhelst rejse hen? “Miami og Thailand, blandt andet på grund af de ubegribelige smukke sandstrande”.

Hvad ville jeg gøre, hvis jeg vandt 10 millioner? “Du ville købe en Range Rover og invitere mig med på ekstravagant shopping i USA, som afsluttes med solferie i Miami”.

Hvis jeg var et dyr, hvilket ville jeg så være og hvorfor? “Så ville du være en delfin, fordi du elsker frihed og har brug for luft omkring dig”.

Hvilke værdier vægter jeg højt? “Ærlighed, frihed og gensidig respekt”.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILK COPENHAGEN