LEATHER FLATS

BUY MY CLOTHES

IMG_9401 kopi

Jeg har i dag brugt formiddagen på at rydde godt og grundigt ud i mit tøj, da jeg, som allerede nævnt, deltager i Copenhagen Secondhand Bazar på Israels Plads på søndag, sammen med en masse søde bloggere. Tag din mor eller veninde under armen og kig forbi! Pladsen vil blive fyldt med lækkert tøj og accessories og der vil desuden afholdes en fed konkurrence, hvor hele to kan gå heldige derfra med et par fede Triwa solbriller. I er forresten meget velkommen til at smide en kommentar, hvis I har nogle specifikke ønsker til noget, jeg skal tage med, og jeg vil overveje det. Find flere informationer om markedet på Facebook begivenheden her. Ses vi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER FLATS