15 ANSWERS FROM MY MOM

UPDATE

Ikke-navngivet-14

Jeg har været ret fraværende den seneste tid, så jeg synes lige, at I skulle have en lille opdatering på, hvad jeg egentlig går og laver samt, hvordan jeg har det. De af jer, som følger mig på Instagram (cecilieslemming) har nok allerede spottet en lækker sag på mine billeder samt, at jeg har været på forlænget weekend i det jyske. Sagen er den, at jeg, da jeg var på studietur i Barcelona, mødte en sød fyr, som jeg har haft kontakt med lige siden. Denne weekend kommer til at stå på pigehygge, klassefest og afslapning inden opgaveskrivningen for alvor går i gang i næste uge. Forresten vil jeg være at finde til Copenhagen Secondhand Bazar søndag d. 29. maj, hvor jeg har en stand – så kig endelig forbi og gør et godt køb! I øvrigt har jeg det rigtig godt for tiden – håber også, at I har det fantastisk.

2 kommentarer

 • Charlotte

  Hihi nurh hvor sødt. Jeg mødte også selv min kæreste i udlandet i forbindelse med mit studie. Det er så pudsigt, når man rejser langt væk fra Danmark (Asien i mit tilfælde), for at møde en anden dansker, som man ender med at forelske sig i. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   He he! Ja, det er altså virkelig pudsigt og lidt sjovt at tænke på!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ANSWERS FROM MY MOM