CÉLINE SUNNIES

SOMETHING GREEN

ll

Min mor har seriøst en dille med kaktusser, og den er så småt begyndt at smitte af på mig, hvilket jeg aldrig havde troet, at den ville gøre, da hun kom slæbende med den første kaktus til hjemmet. Det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at vi i alt har 33 kaktusser til sammen. På billedet ovenfor ses mine to nyeste. Er I også blevet ramt af kaktus-dillen?

14 kommentarer

 • Louise A

  Hey. Hvor ser det fint ud. Hvor er den store kaktus fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak! Jeg kan desværre ikke huske, hvor den er købt – jeg fik den af en af mine mors veninder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda A

  Hvor har du købt det fine glasmontre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvor er det sorte “gitter” fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor har du købt din jern-reol/hylde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Måske et dumt spørgsmål, men kan kaktussen med glas over godt leve, når der ikke er ilt til stede? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det ved jeg ikke, men den har stået sådan der i et par måneder nu, og indtil videre har den klaret det meget godt, ha ha :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg så på et af dine tidligere post fra dit værelse, at du har en lille kaktus stående på den øverste hylde af den metalreol. Jeg vil egentlig bare høre, hvor den urtepotteskjuler er fra, som kaktussen står i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CÉLINE SUNNIES