EVERYDAY PJ

NEW WORKING SPOT

11111

Her ser I min nye “arbejdsplads”, hvor jeg helt sikkert vil komme til at spendere meget af min tid fremover. For godt et halvt år siden købte vi denne stationære computer på hele 27″, og siden er den stort set ikke blevet brugt – så nu er den, til mit held, kommet ind til mig at bo, hvilket jeg allerede har haft stor glæde af. Tag desuden et kig forbi min salgsblog, som jeg har opdateret med en masse lækre ting.

10 kommentarer

 • Wendie

  Hvor er skrivebordet fra + hvor er det købt? og hvor er stolene fra! Ser så fint ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Skrivebordet er et, jeg selv har fået lavet :) Stolene er fra Eames – og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Hvor er bordet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my! Love it! Så fint space!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Cecilie <3 Hvor er dit bord fra?

  Knus Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Cecilie,
  Jeg er som mange andre helt tosset med dit marmorbord. Har du mulighed for at uddybe, hvordan/hvor du mere præcist har fået det fremstillet? Beklager hvis du allerede har svaret på dette spørgsmål et sted på bloggen, men jeg har ikke lige kunnet finde det. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Hej Maja,
   Jeg har fået skåret pladen hos Næstved flisecenter, og stellet har jeg fået lavet af en ven af familien, som er VVS’er – håber det er svar nok :) God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERYDAY PJ