WHAT ABOUT A NEW PAIR OF SHOES?

HAPPY NEW YEAR!

1111

Så er 2016 ved at være ved sin ende – hvor synes jeg egentlig, at det er gået hurtigt! Ser jeg tilbage, vil jeg beskrive mit 2016 som udfordrende, lærerigt, anderledes, betydningsfuldt og oplevelsesrigt. Det har i det hele taget været et dejligt år, som både har budt på starten på mit sidste år på handelsskolen, nye venskaber, 3 dejlige rejser til Tyrkiet, studietur til Barcelona, hvor jeg mødte min kæreste, fejring af min 18 års fødselsdag og en hel masse andet. Det har været et år fyldt med minderige oplevelser, som jeg aldrig ville have været foruden.

Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår og en mindeværdig aften! Jeg selv er i Nordjylland og fejrer nytåret med Andreas og hans familie. Jeg håber, I får et år 2017 fyldt med glæde, kærlighed, gode oplevelser og lærerige udfordringer.

2 kommentarer

 • Maja

  Det lyder som et skønt år. Godt nytår til dig også, og tak til dig og din blog, som jeg virkelig nyder at følge med i!

  Og så blev jeg lige nysgerrig- din kæreste er dansk, ikke? Tænker siden du mødte ham i Barcelona. Det lyder som en sjov historie :) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Sikke en dejlig kommentar – det er jeg virkelig glad for at høre!

   Og jo, han er skam dansk – vi var tilfældigvis begge på studietur og boede på samme hostel :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT ABOUT A NEW PAIR OF SHOES?