ABOUT FRIENDSHIP

HELLO DECEMBER

11

Stine Goya pels // Ganni tee // ASOS bukser // ASH støvler // Lala Berlin tørklæde //H&M hue // Jane Kønig smykker // Chanel 2.55

Så blev det 1. december! December er absolut en af de hyggeligste måneder på året, hvis du spørger mig. Dog bliver den i mit tilfælde krydret med SRP-skrivning i år, hvilket føles lidt uoverskueligt oppe i mit hoved lige nu, men heldigvis kan jeg glæde mig over, at det er juleferie, når det er overstået!

2 kommentarer

  • frederikke

    Hej Cecilie:-)
    Ved godt det er et lidt halv gammelt blogindlæg, men har du et link til dine fine bukser?
    – Tak på forhånd:))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOUT FRIENDSHIP