WKND

LATELY

ikke-navngivet-1

­­Billederne ovenfor har egentlig ikke noget med indlæggets indhold at gøre, men er blot nogle jeg bliver inspireret af på en eller anden vis. Som I nok har bemærket har her været ret stille den seneste tid, hvilket bunder i, at jeg har haft brug for at koble lidt af. Lige nu har jeg udsigt til DIO, terminsprøver og eksaminer, hvilket, jeg ærligt må indrømme, stresser mig lidt, men heldigvis kan jeg glæde mig ved, at det er overstået, inden jeg får set mig om. Jeg overvejede ellers at lave noget træning med nogle håndvægte eller løbe en god, lang tur for at få tankerne på noget andet. Lidt motion plejer altid at hjælpe på disse situationer, hvor man er presset og stresset, synes jeg. Og så får man også rørt sig lidt, hvilket må siges, at være to fluer med et smæk.
Jeg tænkte også over, om jeg måske skulle ty til en lækker omgang massage eller en anden form for behandling for at få lidt mere energi og for at booste min udmattede krop og hjerne lidt – noget selvforkælelse plejer jo aldrig at skade. Men trods mine bekymringer har jeg det nu meget godt og kom hjem fra forlænget weekend i det nordlige i onsdags, hvilket har givet mig lidt mere overskud.

skaermbillede-2016-11-17-kl-14-04-10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WKND