ELLOS FAVORITES + 20% OFF

UPDATE + OUTFIT

IMG_2100 kopi
IMG_2166 kopi
IMG_2185 kopi

H&M Trend bluse // H&M bukser // Chanel 2.55 // Chanel sneakers // Hermès tørklæde // Jimmy Choo solbriller

Følger I stadig med derude? Som I nok har bemærket har jeg ikke været så aktiv, både her på bloggen og på min Instagram, den seneste tid. Jeg tror egentlig bare, at jeg har haft brug for at holde en lille pause fra det hele. Lige nu gennemlever jeg en tid, hvor der er enormt meget, der trækker energien ud af mig, men vil så vidt muligt prøve at finde overskud til bloggen igen. Blot en lille forklaring på, hvorfor her har været så stille. Ovenfor ser I, hvad jeg er iført denne dejlige solskinsdag – hvor er det dog rart endelig at kunne fornemme foråret nærme sig!

6 kommentarer

 • Wendie

  Må jeg spørger hvilken størrelse du har blusen i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvad hedder modellen på bukserne? hvis de stadig er til salg på H&M´s hjemmeside :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det er en rigtig gammel model, så de er desværre ikke at finde på webshoppen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor er dine fine halskæder fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLOS FAVORITES + 20% OFF