REMINDER + THE PERFECT SET

OFF TO GÖTEBORG W. STENA LINE

Forleden startede Andreas og jeg dagen ud i Frederikshavn med en morgenmadsbuffet på Stena Line med kurs mod Göteborg. På færgen havde vi et par timer at slå ihjel, hvilket resulterede i, hvad Andreas vil kalde “et kæmpe kup af de enarmede tyveknægte”. Da spillemaskinerne havde tømt Andreas’ pung, og færgen var kommet i land, begav vi os ud i byen. Efter lidt forvirring og manglende kortlæsningsevner kom vi til Haga-bydelen, som blander gammelt og nyt med caféer og små butikker med design, second hand og antikviteter. Herefter gik vi rundt i sidegaderne omkring Avenyn – Kungsgatan og Vallgatan, hvorefter vi tog et kig i Nordstan, som er Skandinaviens største shoppingcenter med over 150 forretninger. På hjemturen benyttede vi os af caféen på færgen og snoldede lidt i Bordershop, hvilket var tiltrængt efter en lang dag.

Göteborg er en rigtig smuk, hyggelig, inspirerende og stemningsfuld by, som byder på utallige shoppingmuligheder. Samtidig er der penge at spare på især tøj, grundet den lave kurs kombineret med de gode tilbud. I centrum ligger alt desuden inden for bekvem gå-afstand, men man kan også vælge at gøre brug af sporvognene, som kører rundt i byen.

Jeg har herover klippet en lille stemningsvideo sammen fra vores dag. Ønsker du at komme på samme tur, kan du booke en endagstur fra Frederikshavn til Göteborg med Stena Line lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REMINDER + THE PERFECT SET