CURRENT SITUATION

SHOP MY CLOSET // 3. AUGUST

ikke-navngivet-7

Jeg har allieret mig med min brors kæreste Caroline og besluttet at afholde tøjsalg i deres lejlighed på Roarsvej, som ligger cirka 5 minutters gågang fra Næstved st. Vi har sorteret godt ud og der vil være noget til alle pengepunge. Vi tager begge imod Mobilepay og kontant betaling, dog har vi ikke byttepenge. Tag din ven, veninde, kæreste, mor, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping! Vi håber på at se så mange af jer som muligt, det bliver hyggeligt! For interesse kan du tilmelde dig Facebook-begivenheden lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT SITUATION