SUNDAY INSPIRATION

BACK FROM BERLIN

_img_6445936715f7c1e935cffc81671bafa6683a

Herover et lille udpluk af billeder fra min studietur. Første dag tilbragte vi i Münster, hvor vi cyklede rundt og så den store skulpturudstilling i byrummet, der afholdes hvert tiende år. Herfra kørte vi videre til Dessau og fik en rundvisning på Bauhausskolen, en tysk højskole for design og arkitektur som eksisterede fra 1919 til den blev lukket i 1933. Sidst på eftermiddagen kørte vi mod Berlin, hvor vi boede de sidste tre dage – her besøgte vi et par studios, magasin- og bogforhandlere samt en hel del museer og gallerier. Som I næsten kan fornemme lå vi absolut ikke på den lade side, vi kom vidt omkring og havde virkelig en oplevelsesrig tur.

2 kommentarer

 • Sofia

  Hej Cecilie,
  Da jeg også selv snart skal til Berlin ville jeg høre om du kunne anbefale nogle steder at gå ud om aftnen derhenne eller spise?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg kan varmt anbefale Shiso Bruger, Pratirio og Fleischerei – rigtig god tur :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY INSPIRATION