NEW POSTERS

NOKTOBER

noktober-billede7-kopi

Noktober er et nyt initiativ af Tradono, som gennem hele oktober måned skal sætte fokus på, at vi danskere har nok nyt. Som deltager i Noktober skal du gennem hele oktober måned holde dig fra at shoppe nyt samt sælge ud af noget af det, som du ikke bruger længere. Ikke nok med, at du sparer utrolig meget vand under Noktober, så vil du naturligvis også spare penge. Derudover kan du vinde et ophold for 2 personer inklusiv en lækker 3-retters middag og overnatning på Ystad Saltsjöbad (værdi af 4085 SEK). Jeg håber, at du har lyst til at være med til at sprede det gode budskab og slå et slag for kampen mod tøjspild – for hvis bare én dansker stopper med at købe nyt i oktober, sparer vi verden for brug af 15.400 liter vand – det er 513 brusebade og 3500 toiletskyl.. Tilmeld dig Noktober via linket lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW POSTERS