SUNDAY DEAL: 20% OFF BOOZT.COM

THE MEANING BEHIND MY TATTOO

huhuh

Jeg har før luftet mine tanker, omkring at få lavet en tatovering, for jer. Efter mange overvejelser fik jeg taget mig sammen og tog med en god ven til tatovør og fik lavet den lille måne, som nu sidder på siden af mit håndled. Grunden til, at det blev en måne er, fordi den har betydet noget helt særligt, siden jeg var ganske lille. Månen virker beroligende på mig og får mig til at tænke på, hvor det hele kommer fra. Den giver mig følelsen af at være en del af noget større, som jeg aldrig rigtig kommer til at forstå. Det er noget, jeg ikke kan kontrollere uanset, hvor meget jeg prøver. Samtidig synes jeg, at det er fint, at man kan se den uanset, hvor man befinder sig i verden. Har du gjort dig overvejelser om en tatovering og i så fald hvilken og hvor?

2 kommentarer

  • Charlotte

    Mega fin tattoo, og virkelig sød tanke bag. <3
    Og hvor er din flotte kjole fra? Den ser virkelig silkeblød ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY DEAL: 20% OFF BOOZT.COM