BLACK FRIDAY SALE

NEW JEWELLERY FROM JANE KØNIG

IMG_3667 kopi

Julen nærmer sig og det er tid til at få styr på alle julegaveindkøbene. På billederne ovenfor bærer jeg de smukkeste plissé øreringe samt det fineste strukket kædearmbånd fra Jane Kønig – begge smykker perfekte som julegaveidé eller -ønske, hvis du spørger mig. Jeg er vild med øreringens sofistikerede udtryk og at den er anvendelig til både hverdag og fest – øreringen har også en blank side og kan vendes begge veje – så ønskes et mere afdæmpet look, kan man blot vende øreringens blanke side udad. Jeg er desuden ret vild med, hvordan armbåndets ovale former giver kant til det minimalistiske og feminine design. Jeg har her valgt at kombinere armbåndet med Jane Kønigs skruearmbånd, men det ville også være enormt fint alene eller med en tilsvarende kæde med et vedhæng.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY SALE