DREAMY OUTFIT

HOW TO SPEND 3 DAYS IN PARIS

Så er jeg hjemme igen efter 3 fantastiske og oplevelsesrige dage i Paris. Byen byder på et hav af kulturelle og gastronomiske oplevelser, så det kan være svært at vide, hvor man skal starte og hvad man skal prioritere at nå, hvis man blot har et par dage og ikke har været i Paris før. Herunder følger lidt billeder fra turen samt mine personlige anbefalinger til gode shoppingsteder, lækre restauranter og attraktioner og en liste over, hvad vi nåede på vores korte visit.

img_4917

HVOR SKAL MAN SHOPPE? 

Harmony Paris – En dejlig, minimalistisk butik i stil med COS og Wood Wood – tøjet er altså virkelig lækkert og af god kvalitet. Desuden bliver man mødt med utrolig god service. Placering: 1 Rue Commines, 75003 Paris.

Galeries Lafayette – Et kæmpemæssigt stormagasin, som har alt hvad hjertet begærer af tøj, sko og accessories til både mænd og kvinder. De forhandler alt fra de helt dyre mærker som Céline, Iro, Isabel Marant, Chanel og Balenciaga til high-street butikker som Zara. Placering: 40 Boulevard Haussmann, 75009 Paris.

Bon Marché – Et stormagasin, som også huser alle de lækre high-end mærker. Placering: 24 Rue de Sèvres, 75007 Paris.

Printemps – Endnu et af de store shoppingcentre, som jeg bestemt synes, man skal svinge forbi – går man op på tagterrassen finder man desuden den fineste udsigt over byen. Placering: 64 Boulevard Haussmann, 75009 Paris.

Avenue des Champs-Élysées – En gade med gode shoppingmuligheder, både high-street og high-end. Desuden ligger Triumfbuen for enden af hovedstrøget, en virkelig beundringsværdig bygning, som man næsten er nødt til at se – herfra har man også en helt fantastisk udsigt.

Marais-kvarteret – Et yderst charmerende pariser kvarter, man bestemt bør slå et smut omkring. Marais er fyldt med hippe barer, restauranter, hoteller, trendy butikker og fashionable gallerier – alt sammen mast ind på et lille område. Placering: 3. & 4. arrondissement.

La Vallée Village – Et outlet beliggende lidt uden for Paris, som huser en lang række luksuriøse mærker til nedsatte priser – bestemt et besøg værd! Placering: 3 Cours de la Garonne, 77700 Serris.

img_9236

HVOR SKAL MAN SPISE? 

Le Fumoir – En følelse af at spise på en ægte pariser restaurant med et menu kort fyldt med spændende lokale retter i særklasse. Atmosfæren er ligeså rigtig autentisk, da man rigtig kan mærke den ekstravagante franske stil, dog på en afslappet og hyggelig måde. Placering: 6 Rue de l’Amiral de Coligny, 75001 Paris.

Season – Lækker restaurant, der serverer en del forskellige morgenmadsretter og salater – absolut anbefalelsesværdigt. Placering: 1 Rue Charles-François Dupuis, 75003 Paris.

The Hardware Société – En overdådigt lækker morgenmadsrestaurant, som gemmer sig lidt, men er placeret i et rigtig hyggeligt kvarter. Vi blev ekstremt overrasket over den anderledes måde at få morgenmad på, maden er både flot og smager fantastisk. Placering: 10 Rue Lamarck, 75018 Paris.

Mian Fan – En hyggelig og uformel restaurant, som byder på en række innovative former for asiatiske retter, meget smagfuldt og en fornøjelse at spise til frokost. Stedet har placering tæt på Galeries Lafayette, så går man og har brug for en frokostpause under shoppingen, så er dette sted bestemt et besøg værd! Placering: 20 Rue de Mogador, 75009 Paris.

Holybelly – Et rigtig hyggeligt sted med den lækreste morgenmad – helt klart et besøg værd. Placering: 5 Rue Lucien Sampaix, 75010 Paris.

img_90790

HVAD SKAL MAN OPLEVE?

Musée du Louvre – En af hovedattraktionerne i Paris, som man selvfølgelig skal besøge. Bare bygningerne omkring Louvre var en oplevelse i sig selv, man behøver ikke nødvendigvis at gå ind – der er virkelig smukt. Placering: 99 Rue de Rivoli, 75001 Paris.

Eiffeltårnet – Et must-see, såfremt man ikke været i Paris før – det er storslået og romantisk på én og samme gang. Placering: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole France, 75007 Paris.

Pont Alexandre III – En virkelig elegant og smuk bro med god udsigt til Eiffeltårnet – helt klart noget, man bør se. Placering: Pont Alexandre III, 75008 Paris.

The Paris Passages – En hyggelig og stemningsfuld passage med en masse forskellige butikker – her får man virkelig følelsen af at være i Paris. Placering: 4 rue des Petits-Champs, 75002 Paris.

Jardin du Palais Royal – En rigtig hyggelig park, som emmer af en afslappende atmosfære – perfekt sted at tage hen, hvis man har brug for en lille pause fra stress og jag. Placering: 6 Rue de Montpensier, 75001 Paris.

Sacre Coeur – Et af Paris’ mest berømte varetegn, som helt klart er værd at lægge et besøg. Kirken ligger højt placeret på Montmartre-bakken, hvorfra man har et perfekt udsyn over Paris. Placering: 35 Rue du Chevalier de la Barre, 75018 Paris.

Montparnasse Tower – Det kan anbefales at gå til Montparnasse Tower for at undgå den ofte meget lange kø ved Eiffeltårnet, hvorfra man kan nyde udsigten over byen – her er ingen kø og oplevelsen er absolut betagende. Placering: 33 Avenue du Maine, 75015 Paris.

6 kommentarer

 • Fedt med nogle gode cafétips, jeg vil så gerne tilbage til byen, så det er jo ikke værst at have lidt på notesblokken dertil (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det kan jeg godt forstå – glad for, at de kunne bruges :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Super fint indlæg! hvor boede I?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak – vi boede på noget, der hedder Avenir med rigtig fin beliggenhed – det skal dog lige nævnes, at det ikke er et luksus hotel, men det var super fint til vores formål, som var at have et sted at sove :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super fedt indlæg!!! Det kunne også være fedt med et indlæg om jeres budget, hvor I boede, osv., da det jo godt kan være lidt besværligt med, hvad man skal vælge af hotel og restauranter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tusind tak – glad for, at du synes om det! Vi boede på noget, der hedder Avenir med rigtig fin beliggenhed – fint sted, hvis formålet blot er at have et sted at overnatte. I forhold til restauranter, så synes jeg, at vi fik meget og god mad for pengene, de steder vi spiste, som alle ligger i mellemprisklassen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMY OUTFIT