12 PAIR OF PANTS

HOW I SCHEDULE MY TIME

img_0414

Tiden er en svær størrelse, som vi ikke kan tage og føle på, men alligevel er vi alle hængt op på den – selv et enkelt minut kan gøre forskel i mange sammenhænge. Urets to visere er dem, der afgør, om man kan sætte sig ned og slappe af til en film eller om man skal stresse afsted for at nå toget. Jeg har herunder beskrevet, hvordan jeg forsøger at disponere min tid:

Det gør en stor forskel for mig at planlægge, hvor meget tid jeg skal bruge på mine daglige gøremål, da jeg hermed undgår en irritation over, at tiden løber fra mig samt at få følelsen af ikke at have timer nok i døgnet.

At afsætte tid til mig selv gør meget for mit velbefindende. Det er min måde at lade op på, hvorfor jeg, så vidt det er muligt, sætter én dag om ugen af til at lave lige, hvad jeg føler for.

Jeg er fornylig begyndt at tænke over, hvor meget tid jeg bruger på de sociale medier, da det i princippet er ligegyldigt. Jeg er i det store hele begyndt at tage mig mere af de nære ting, der interesserer mig.

Har jeg svært ved at komme igang med et gøremål, beslutter jeg mig for at tage mig sammen og give det ti minutter – går det godt, og det gør det som regel, så fortsætter jeg, hvis ikke, så prøver jeg ti minutter på et andet tidspunkt. Dette for at undgå at spilde en masse tid, som jeg kunne have brugt mere konstruktivt.

Jeg oplever endvidere, at flere timers søvn giver mig mere tid i den anden ende – så selvom jeg bruger mere tid på at sove, føler jeg, at det er godt givet ud, da jeg er langt mere effektiv, når jeg er veludhvilet.

Går jeg rundt med bekymringer eller føler jeg vrede, sørger jeg for at få snakket tingene igennem med mine nærmeste, da det sluger tid at gå med det alene. Dette hjælper mig til at reflektere og se situationen fra en anden vinkel og herved at kunne fokusere på de ting, jeg rent faktisk kan ændre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 PAIR OF PANTS