GALLA DRESSES

NEW JEWELLERY

img_4694-kopi

Jeg har netop fået dette fine dagmarkors med posten og måtte bare dele min begejstring med jer. Jeg bestilte smykket på Chanti og modtog det allerede to dage efter, indpakket i den fineste æske. Dagmarkorset fås i mange forskellige udgaver og produceres af flere brands – mit er fra mærket Aagaard og er i 14 karat guld. Jeg er allerede blevet rigtig glad for mit og glæder mig til at gå med det. Chanti har et rigtig stort udvalg af kvalitetsmykker og forhandler brands som Kranz og Ziegler, Julie Sandlau, Månesten etc.

Dagmarkorset er et elegant smykke og en perfekt gaveidé til barnedåb eller konfirmation, da korset jo netop er et symbol på den kristne tro. Samtidig tænker jeg, at smykket vil kunne være med til at slå en stor dag fast i sindet hos konfirmanden. Herudover vil dagmarkorset selvfølgelig også kunne bruges som fødselsdags- eller studentergave. Det er desuden et tidsløst og klassisk smykke, som kan holde hele livet og gå i arv fra generation til generation. Vedhænget fås i både sølv og guld og med og uden Fadervor bagpå – se Chantis udvalg af vedhæng og halskæder her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA DRESSES