25% OFF MOODINGS.COM

NEW IN // STORI.DK

img_5398-kopi-kopi

Jeg har netop fået disse lækre produkter hjem fra Meraki og måtte bare dele min begejstring med jer. Herunder følger en lille beskrivelse af produkterne og hvordan de virker.

Meraki balm er en fugtgivende creme, som reparerer og lindrer sprukne læber, insektstik, forkølelsessår, eksem, forbrændninger, solskoldning, mm. – altså et all-round produkt, som du nærmest ikke kan leve foruden.

Meraki body butter er en fed og cremet fugtighedscreme, som er afsindig god til hud, der har brug for ekstra pleje.

Meraki pure oil er endnu et lækkert produkt med flere anvendelsesmuligheder – den kan både bruges som kropsolie, hårkur, makeupfjerner, ved barbering, til tørre hårspidser og hudområder eller som varmebeskyttelse til håret inden føntørring.

Meraki duftfrisker opfrisker ethvert rum og har en dejlig, frisk duft.

Meraki håndsæbe er en lækker og plejende sæbe med en varm og krydret duft.

Meraki body lotion er utrolig lækker for huden og indeholder økologisk solsikkeolie, som har en helende og regenererende virkning på huden.

Meraki opvaskemiddel har en frisk duft af appelsin og citron og er stærkt vanedannende.

Produkterne er bestilt på Stori, som forhandler lækre livsstilsprodukter af højeste kvalitet. Mangler du at finde den perfekte mors dags gave eller har du blot lyst til at forkæle dig selv, så tag et kig forbi Stori, hvor du måske kan blive fristet af de lækre kropsplejeprodukter og/eller accessories fra Meraki. På shoppen finder du desuden også produkter fra det populære brand Nicolas Vahé, som jeg selv er ret vild med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% OFF MOODINGS.COM