SWIMSUITS + 25% OFF

HUNKEMÖLLER BLOGGER AWARDS 2018

*Indlæg lavet i forbindelse med Hunkemöller Blogger Awards 2018

Hunkemöller uddeler for første gang i Danmark deres Blogger Award, hvor der skal findes 3 vindere i kategorierne lingeri, sportswear og badetøj. Jeg er, til min store overraskelse, blevet nomineret i kategorien badetøj og har muligheden for at vinde awarden som bedste blogger 2018 af Hunkemöller, men dette kan jeg selvfølgelig ikke klare uden jeres hjælp! Du kan stemme på mig (og de andre nominerede) lige her til og med den 27. juni, hvor alle stemmer vil blive talt sammen og en top 3 vil blive udvalg pr. kategori. Hunkemöller Blogger Awards juryen, bestående af ChriChri.dk og to repræsentanter fra Hunkemöller vil derefter vælge vinderne fra top 3’en, der vil blive udråbt som vindere ved den officielle Award Ceremoni, som bliver afholdt den 28. juni i København.

Jeg har i forbindelse med nomineringen fået tilsendt denne fine bikini, som virkelig bare sidder perfekt og er rigtig lækker at være iført. Jeg er helt vild stropdetaljerne foran, som tilfører bikinien et feminint udtryk. Herudover har bikinitoppen den fineste ryg med bindebånd. Jeg har valgt at kombinere overdelen med 90-ties trussen, men er du mere til tanga-modellen med snore i siderne findes den også i denne serie. Du finder desuden bikinioverdelen og -underdelen, som jeg har på, på billederne ovenfor her og her. Hunkemöller har, efter min mening, en masse fine styles i deres badetøjskategori, som helt klart er værd at tjekke ud, hvis du er på udkig efter en ny bikini til sommeren.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIMSUITS + 25% OFF