ZIITO WARDROBE

NEW POSTERS FROM DESENIO

Jeg lagde fornyligt en bestilling hos Desenio og tænkte i den forbindelse at smide en anbefaling afsted til jer. Desenio har plakater til enhver smag og der er virkelig mange fine at vælge imellem – I kan nok forestille jer, at jeg havde svært ved at beslutte mig. Efter lidt overvejelse endte jeg dog med at bestille plakaterne Antibes, Indigo Blue og Pasta Moment. Og for at være sikker på, at slutresultatet endte perfekt, købte jeg selvfølgelig også nogle rammer med. Herover er et lille sneak peak på min lejlighed og hvor jeg har placeret billederne.

Jeg har endvidere fået lov til at dele en rabatkode med jer: Med koden cecilieslemming kan du fra i dag d. 14. og frem til d. 17. få 25% rabat på hele Desenios udvalg (handpicked/collaboration plakater og rammer undtaget).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZIITO WARDROBE