10.09.18

ZIITO WARDROBE

Jeg blev fornyligt introduceret for webshoppen Ziito, som producerer bæredygtige garderobeløsninger, hvilket var perfekt timing, da jeg på daværende tidspunkt var på udkig efter et nyt tøjstativ til mit soveværelse. Siden jeg modtog tøjstativet har jeg gået og trippet for at få det op i lejligheden, og nu står det omsider, og jeg er simpelthen så glad for det. Stativet blev sendt i dele (så det fylder vitterligt ingenting) og samles bare ved, at man skruer rørene sammen, virkelig nemt og simpelt – og noget du snildt kan klare selv uden hjælp fra en handy far eller kæreste. Deres tøjstativer findes i alle mulige forskellige former og længder og forhandles til gode priser. Mit er 2 meter højt og 1,5 meter langt og har to stænger, som der kan hænge tøj på og der er faktisk plads til nærmest alle de beklædningsgenstande, jeg ejer. Trænger du tilfældigvis også til at få styr på din garderobe, så synes jeg, at du skal tage et kig på Ziitos multifunktionelle hylder og tøjstativer. De får mine varmeste anbefalinger – kundeservicen er i top og de står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.09.18