LONG TIME NO SEE

BEAUTY IN A SHOT

Indlæg lavet i samarbejde med Ztrengz

Jeg har nu testet Ztrengz beauty oil i nogle uger, og jeg må sige, at jeg er imponeret over dens virkning. Normalt tror jeg ikke på diverse kosttilskud, men besluttede mig nu alligevel for at afprøve denne, som eftersigende skulle være enormt effektiv, og jeg har absolut ikke fortrudt det siden.

Olien har et højt indhold af næringsstoffer og gode essentielle fedtsyrer heriblandt omega 3, så hvis du lider af for eksempel tør hud eller akne, kan denne være med til at forbedre problemet, da ovennævnte kan skyldes, at du har mangel på fedtsyrer eller andre næringstoffer. Fedtsyrerne fra olien kan nemlig have egenskaberne til at bygge optimale hudceller ved at etablere hudens naturlige olie barriere indefra. Personligt oplever jeg, at olien har en positiv effekt på mig. Min hud er blevet endnu mere blød og elastisk, som også er en af de effekter, de hævder, at den skulle have. Samtidig har jeg på min ferie lagt mærke til, at min hud har været mindre følsom over for solen samtidig med, at jeg har haft mindre tendens til rødmen.

Jeg tager 2 spsk to gange om dagen i forbindelse med et måltid, da dette skulle give det bedste resultat. Kan man ikke lide at drikke olien, som den er, kan man også vælge at blande den med juice eller soyamælk. Endvidere er den velegnet til blanding med smoothies, proteindrik, kold morgenmad eller som dressing til salat. Du kan lige nu købe din helt egen beauty oil fra Ztrengz med 5% rabat + fri fragt med koden ‘cecilieslemming’ på deres webshop lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME NO SEE