BLACK FRIDAY 2018 DEALS

GETAWAY TO MALMÖ

Her lidt billeder fra et par weekender siden, hvor Janus og jeg var en smuttur over sundet. Vi havde en enkelt overnatning på MJ’s – et virkelig hyggeligt og charmerende hotel med fantastisk service og god beliggenhed. Vi kørte hjemmefra søndag formiddag og på vej mod hotellet droppede vi spontant ind i storcentret Emporia, hvorefter vi gik Malmøs gader tynde. Aftensmaden indtog vi i MJ’s restaurant, som serverer en masse små, delikate retter, man deles om – personligt var jeg nok lidt for kræsen til dette, men flot så det ud. Efter en god nattesøvn i de lækreste dyner fik vi os en lækker morgenmadsbuffet, hvorefter vi igen begav os ud i Malmøs hyggelige gader. Jeg forelskede mig i den fineste slå om bluse i secondhandbutikken A Piece Lux, hvor jeg tilmed også fandt et Hermés armbånd og en Georg Jensen frugtskål, jeg bare måtte eje. Derudover blev det til et besøg hos Granit, Hansa, Aplace og H&M, før vi vendte snuden hjemad. Jeg kan varmt anbefale at tage til Malmø, hvis man trænger til et lille getaway.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY 2018 DEALS