MILAN TIPS?

STRONG & HEALTY HAIR WITH HAIRCARE

IMG_7237 2 kopi

Jeg blev for nogle måneder siden introduceret for produktet HAIRCARE, som er et kosttilskud, der opbygger og styrker håret fra bunden samt øger hårvæksten. Jeg fældede helt vildt meget i en periode, hvilket jeg hurtigt blev træt af, hvorfor jeg begyndte på HAIRCARE for lidt over et halvt år siden. Pillerne har haft virkelig positiv effekt på mit hår, som er blevet mere glansfuldt og generelt sundere (se før og efter billede herover). I starten fik jeg en masse små babyhår samtidig med, at jeg tabte langt mindre hår, så håret bliver ikke blot længere og sundere at se på, du får også en masse nye hårstrå og dermed et tykkere og stærkere hår, hvilket var mit ønske med pillerne. Men det skal dog nævnes, at det kræver tålmodighed, det kommer ikke bare fra dag til anden – det færdigudvokset hår kan der nemlig ikke gøres noget ved. 

For at opnå de bedste resultater anbefales det, at man tager pillerne i mindst 6 måneder – jo flere måneder man er på pillerne, desto bedre effekt. Pillerne skal tages 2 gange dagligt jeg tager dem som regel altid i forbindelse med et morgen- og et aftenmåltid, så glemmer jeg det nemlig ikke. Jeg har tænkt mig at fortsætte på pillerne for at holde mit hår sundt og stærkt. 

Ønsker du også et stærkere, sundere og mere glansfuldt hår, bør du forsøge dig med HAIRCARE. Jeg anbefaler produktet til alle – også jer, der i forvejen har et sundt hår, da vi alle har brug for vitaminer til håret. Du kan lige nu købe din første pakke med 35% rabat på HAIRCARE lige her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILAN TIPS?