SWEATER WEATHER

CHRISTMAS 2018

Baum und Pherdgarten skjorte // Ganni nederdel // Hermès armbånd // pelsslippers

Herover et billede fra juleaften, som vi i år holdte hos min bror og jeg. Vi startede dagen med vores traditionelle gåtur i Herlufsholmskoven. Da vi kom hjem, gjorde vi os klar til at modtage gæster, hvorefter nogle gik i kirke og andre påbegyndte forberedelserne af julemiddagen. Det var en rigtig hyggelig juleaften og også lidt særlig, eftersom den blev holdt i vores nye hus. Håber ligeledes, at I har haft en fantastisk jul og at I er kommet godt ind i det nye år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER