WINTER CRAVINGS

DESENIO POSTERS

Reklame for Desenio: I husker måske dette indlæg, hvor jeg anbefalede plakatshoppen Desenio. Jeg har fornyligt været inde og lægge endnu en bestilling og tænkte i den forbindelse at vise jer, hvordan det er kommet til at se ud. Plakaterne, der hænger i køkkenet hedder Bare SkinThree Lines og Figuratone. Endvidere pynter plakaterne Texture Line Faces, Texture Line Bun og Geometric Face No1 så fint i trappeopgangen. Med i bestillingen var selvfølgelig også rammer, som passer til de forskellige plakater. Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet – hvad synes I om det?

Koden cecilieslemming25 giver desuden 25% rabat på hele Desenios udvalg (handpicked/collaboration plakater og rammer undtaget) fra d. 8.-10. januar.

2 kommentarer

 • Natasja

  Hej, hvor er din fine reol/skab fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det er et, der hører til køkkenet, som er bestilt hos Vordingborg køkkenet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER CRAVINGS