WINTER CRAVINGS

DESENIO POSTERS

Reklame for Desenio: I husker måske dette indlæg, hvor jeg anbefalede plakatshoppen Desenio. Jeg har fornyligt været inde og lægge endnu en bestilling og tænkte i den forbindelse at vise jer, hvordan det er kommet til at se ud. Plakaterne, der hænger i køkkenet hedder Bare SkinThree Lines og Figuratone. Endvidere pynter plakaterne Texture Line Faces, Texture Line Bun og Geometric Face No1 så fint i trappeopgangen. Med i bestillingen var selvfølgelig også rammer, som passer til de forskellige plakater. Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet – hvad synes I om det?

Koden cecilieslemming25 giver desuden 25% rabat på hele Desenios udvalg (handpicked/collaboration plakater og rammer undtaget) fra d. 8.-10. januar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER CRAVINGS