SALE SCOOPS + NEW IN

SINCE THE LAST TIME

Jeg tror faktisk, det er ved at være 3 måneder siden, at jeg sidst har lavet et indlæg her på bloggen, hvilket er lidt for dårligt. Derfor tænkte jeg, at en opsummering på, hvad jeg har fået de sidste par måneder til at gå med, nok ville være på sin plads.

Siden sidst har jeg:

Indrettet min lejlighed på ny

Nanna, min veninde, som jeg boede sammen med flyttede ud i slutningen af januar, hvilket gav mig ekstra meget plads – derfor måtte jeg da lige ud og have lidt flere møbler, så jeg kunne fylde rummene ud. Dette resulterede så i den helt store make-over, som jeg faktisk ikke er helt færdig med endnu.

Fået nyt job

I Februar måned startede jeg fuldtid som webassistent hos Engbork, som er en lokal tøjbutik og webshop her i Næstved, hvilket har holdt mig meget beskæftiget.

Været sydpå

I slut marts var Janus og jeg i Egypten – en rigtig vellykket ferie med fuld sol og afslapning ved lækre omgivelser. Vi boede på Kempinski i Soma Bay, et utroligt lækkert hotel, som absolut intet mangler – kan virkelig anbefales!

Meldt mig ind i fitness

Jeg er så heldig, at der ligger et fitnesscenter lige overfor, hvor jeg bor, hvilket ikke længere giver mig nogen undskyldninger for ikke at få trænet. Jeg prøver så vidt det er muligt at komme derover 3 gange ugentligt, hvilket er fint til mit behov, da jeg også cykler til og fra arbejde.

Gjort mig en masse gode genbrugsfund

Jeg synes, at det er hyggeligt at gå i genbrugsbutikker, hvilket har resulteret i en masse fine genbrugsfund til lejligheden. Jeg elsker at give ældre ting, som er blevet kasseret et nyt liv og mikse disse med klassisk design.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE SCOOPS + NEW IN