WHERE TO STAY IN EGYPT

AFFORDABLE ART

Reklame for Poster Store​: Jeg lagde fornyligt en bestilling hos Poster Store og tænkte i den forbindelse at smide en anbefaling afsted til jer. Hos Poster Store​ finder du stilrene plakater og rammer af høj kvalitet til en overkommelig pris – herover lidt inspiration til, hvordan en billedvæg kunne se ud.

Poster Store​ blev grundlagt i foråret 2014 af Oskar og Tobias Renlund. Brødrene kom på tanken om, at kunst burde være for alle. “Drivkraften bag Poster Store var et ønske om at skabe et sted, hvor du gerne vil gå hen bare for at blive inspireret. Dit hjem skal være en oase, der giver dig inspiration og energi – vi ønsker at være med til at hjælpe folk med at skabe det” – Oskar Renlund, Founder

Poster Store går op i miljøet – alle plakater er således trykt på premium papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. Deres trykkeri og all produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa.

Deres rammer kommer i en bred vifte af smukke finish – du finder alt fra forstærkede aluminiums rammer i skinnende guld, kobber, sølv og mat sort til trærammer i ægte eg og valnød samt fyrretræ med sort og hvid finish for et klassisk look. Alle rammerne har akrylglas, som har de samme smukke reflekterende egenskaber som glas, mens de er lettere og brudsikre.

Koden cecilie30 giver lige nu 30% rabat på hele Poster Store​s udvalg (undtaget selection plakater). Herover kan I se, hvilke plakater og rammer jeg endte med at bestille hjem – se alle deres flotte plakater​ ​her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE TO STAY IN EGYPT