IT'S COLD OUTSIDE

MY NEW ROOM


Som I jo nok ved, er jeg flyttet – lig med et nyt værelse! Og eftersom der har været efterspørgsel omkring, hvordan jeg vil indrette mit nye værelse, skal I da selvfølgelig se det. Jeg har nu indrettet det, som jeg tror, at jeg vil have det i fremtiden, men jeg er dog ikke helt sikker, da der er mange muligheder på dette værelse. Så det kan godt være, at jeg rykker rundt igen om kort tid, he he. Anyway. Som I kan se, har jeg fået lidt flere nye ting ind på mit værelse, bl.a. karlekammerskabet, lammeskindet, spejlet, gardinerne, Eames stolen, Kartell lampen, Muuto lampen, Candle lysestagerne og så har jeg fået forkortet mit tøjstativ. Dog mangler jeg lige et par småting før, jeg synes, at det er helt færdigt. Jeg tænker, at der skal lidt billeder op på væggene, så det bliver lidt mere hyggeligt. Som jeg har skrevet før, har jeg valgt at blande det romantiske, fine og hvide med det mere industrielle og minimalistiske i selve “temaet” på mit værelse, hvilket jeg egentlig synes, er lykkedes mig meget godt. I kan se mit gamle værelse herJeg kan personligt meget bedre lide det nye. Jeg er specielt vild med murstensvæggen, da jeg synes, at den giver et råt look. Lad mig høre jeres mening, hvilket værelse kan I bedst lide og ikke mindst hvorfor? Og har I evt. nogle tilføjelser, som kunne gøre mit værelse endnu federe? 

77 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S COLD OUTSIDE