FOR THE SPRING/SUMMER SEASON

ROOM UPDATE

Jeg hyggede mig lidt med at rykke lidt rundt på mit værelse her for ikke særlig lang tid siden til dels, fordi jeg ikke var helt tilfreds med, hvordan det stod, da alt ligesom var placeret ovre i den ene side, men også fordi solen skinnede på mit tøj, så det blev afbleget. Så det måtte der jo gøres noget ved. Nu ser det sådan her ud, som I kan se på billederne, og jeg må ærligt indrømme, at jeg endnu ikke er hundrede procent tilfreds, he he. Men det bliver jeg nok aldrig, så nu må det stå sådan her i noget tid. Jeg mangler stadig at få lidt billeder op på nogen af væggene. Jeg har bare ikke lige fået taget mig sammen til at få det lavet. Og det samme med fjernsynet, det skal også op og hænge på væggen. Men, hvis nu I ser bort fra det, hvad synes I så om det? Kunne I bedre lide det andet? Hvorfor, hvorfor ikke? I kan se mit værelse før, det blev rykket om lige herHusk nu, at jeg har en spørgerunde kørende. Så spørg endelig, hvis I har noget på hjertet! Tryk her for link.

64 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR THE SPRING/SUMMER SEASON