THAT BODYSTOCKING

BASIC IN THE WARDROBE #2

BASIC IN THE WARDROBE #2
Det er nu tid til endnu et indlæg af mit nyopstartede koncept “Basic in the wardrobe”, som jeg præsenterede jer for i dette indlæg. Denne gang har jeg taget udgangspunkt i trøjer. Ovenstående er et udpluk af, hvad der måske er meget rart at have i en garderobe, når det kommer til trøjer – altså helt almindelige sweaters, cardigans i hoodieform og cardigans i loose fit, som man lige kan smide over en top på en kølig aften. Det skal forresten lige siges, at ovenstående items kan erhverves i forskellige prisklasser, og altså ikke behøver at være af disse mærker, jeg viser frem – det gælder også de andre polyvores, jeg laver. Næste gang vil der komme en polyvore med kjoler.

10 kommentarer

 • Jeg elsker dit nye koncept! Og hvor ville jeg ønske, at jeg havde disse lækre ting i min garderobe! :)nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du ikke linke til din polyvore, så vi kan se hvor de forskellige ting er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hedder cecilieslemming, så kan du selv lige søge på det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Surt opstød: jeg kan ikke finde din profil, og jeg er meget interesseret i at finde ud af, hvor ovenstående ting er fra…. hvor svært er det lige at linke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er ikke spor svært, men lige nu er jeg ikke i nærheden af en computer, så kan ikke linke. Men så vidt jeg ved, er der et felt øverst til højre på polyvore, hvor man kan søge. Der står “products”, og hvis du så bare ruller ned til der, hvor der står “members” og skriver “cecilieslemming” så burde min profil komme frem. Det burde heller ikke være noget problem at gøre lidt selv, hvis du gerne vil finde ud af, hvor tingene er fra :) God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine ting :-) jeg kan specielt godt lide den lange cardigan fra acne, ved ud hvor jeg kan købe den henne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de er super fine. Og nej desværre. Tror vidst den er udsolgt forlængst, men man kan vel finde noget tilsvarende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækre items! Er helt vilde med den grå og sorte sweater fra Acne! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT BODYSTOCKING