BASIC IN THE WARDROBE #2

DETAILS FROM MY "NEW" ROOM

Her har I lidt detaljebilleder fra mit “nye” værelse. Som jeg tidligere har nævnt, har jeg været i gang med at lave om på mit værelse, da jeg havde brug for at der skulle ske noget. Faktisk så synes jeg, at det er endt med at blive rigtig fint, og meget mere hyggeligt idet, at der ikke er en masse gulvplads som før. Jeg elsker resultatet af opslagstavlen med mine smykker på. Jeg har i lang tid ikke vidst, hvor faen jeg skulle gøre af mine smykker, men så kom jeg på den idé at male en opslagstavle og sætte smykkerne op med nåle – og fint, synes jeg, at det er blevet.

Hvad synes I om det?

46 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC IN THE WARDROBE #2