WINNER

ANOTHER UPDATE

02_1

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har skrevet herinde. Jeg har en del at se til fortiden, så derfor har jeg ikke lige haft tænkt på at skulle opdatere bloggen. Men jeg vil prøve og se, om jeg kan få blogget noget mere fremover! Ellers har jeg det egentlig meget godt fortiden, og er helt vildt høj over at der nu kun er en uge til min fødselsdag! Og i anledningen af at jeg fylder femten, holder jeg en “lille” fødselsdagfest for mine venner og for at gøre det lidt anderledes og sjovt, vil festens tema være ”James Bond”. Derfor skal jeg være iklædt sort kjole og sorte stiletter. Og nu er det, at I kommer ind i billedet. Jeg har nemlig fantastisk brug for jeres hjælp, da jeg overhovedet ikke ved, hvilken kjole jeg skal iføre mig. Så jeg tænkte, om der var nogle af jer, som kunne have lyst til at kreere en polyvore med jeres bud på det perfekte Bond-babe look. Jeg har lige bestilt disse stiletter, som jeg tænker, at jeg skal have på, så de må meget gerne indgå i polyvoren, men ellers er der frie rammer! Hvis I har lyst og tid til det, kan I bare linke jeres polyvore i kommentarfeltet nedenfor og jeg vil være mere end taknemmelig!
Jeg vil forresten i løbet af den kommende uge sætte nogle ting til salg her på bloggen, da jeg er igang med at spare op til et drømmekøb (uhhh), så vær opdateret! Forresten, hvis I har nogle ønsker mht. blogindlæg, som I gerne vil se på bloggen fremover, så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet.


Billedet er forresten fra, da jeg var til shoot hos Miinto.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINNER