ALMOST LIKE ALL THE OTHER MONDAYS

FOTOGRAFISKA.EU

IMG_0174

Jeg har fornylig modtaget disse enormt fine posters fra webshoppen Fotografiska. Jeg havde i længere tid været på udkig efter noget til min ene væg som erstatning for min billedvæg, og da jeg så fandt disse posters, som iøvrigt passer perfekt ind i stilen på mit værelse, blev jeg simpelthen bare nødt til at bestille dem hjem. Jeg kan stærkt anbefale dig at tage et kig forbi den fine webshop, specielt hvis du står og mangler noget fint til dit værelse. Jeg havde iøvrigt en rigtig god oplevelse med at bestille derfra. Rammerne er forresten købt til formålet i IKEA og står til 100 kroner stykket. Hvad synes I om mine nye posters?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALMOST LIKE ALL THE OTHER MONDAYS