SUMMER FEELING

FOR GRADUATION #1

THE SUIT

Jeg har fået en del forespørgsler på et indlæg med inspiration til dimissions og studenter outfit og har derfor valgt at slå disse to ting sammen. Jeg har kreeret hele fem collager med forskellige typer af outfits herunder “the suit”, som dette indlæg kommer til at handle om. Indlæggene vil blive udgivet i løbet af den kommende uge, hvor jeg præsenterer de fire andre collager for jer. Jeg afslutter selv snart niende klasse, og ser derfor også dette indlæg meget relevant, da jeg selv skal have fundet mig et outfit. Jeg har endnu ikke endeligt fundet ud af, hvad jeg skal iføre mig til min dimission, men har dog et par idéer i tankerne, hvilket jeg jo selvfølgelig ikke afslører her.

Jeg starter som sagt ud med “the suit”, som jeg selv er helt vildt begejstret for. Jeg håber, at I også kan lade jer inspirere af ovenstående kombinationer. Jeg har ikke taget højde for prisen på de forskellige items, da dette blot skal ses som inspiration, men jeg er dog ikke i tvivl om, at der findes billigere alternativer til de præsenterede items. Har I en favorit iblandt ovenstående outfits?

10 kommentarer

 • Cecilie

  Lækker inspiration! Ville dog elske at se noget mere hvidt, da jeg helst vil være iført næsten ‘all-white’ når jeg dimitterer fra gymnasiet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Der er allerede planlagt et indlæg med en masse ‘all-white’ outfits!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Det er Columbine på billedet, er det ikke? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er skoene og blondetrøjen fra sættet til højre fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Klik på billedet, så kan du se, hvor alle items er fra :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit-Marie Kjemtrup

  Jaaa! Det vil jeg glæde mig i den kommende uge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det første set er ret perfekt! Det kunne jeg sagtens hoppe i – også på en normal dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER FEELING